Vraag een IHP-Koerscheck aan

Wilt u een objectieve check van uw Integrale Huisvestingsplan (IHP), zodat u weet of u met uw huidige IHP op koers bent? En wilt u aandachtspunten ontvangen waarop u kan sturen in de uitvoering? Vanuit het Scholen op Koers programma bieden wij een IHP-Koerscheck aan.

Tussen de huidige IHP’s is er veel verschil als het gaat om onderwerpen als duurzaamheid, ontwikkelperspectief, bredere huisvestingsopgave, Klimaatdoelstellingen 2030-2050, samenwerking, veranderende wet- en regelgeving, financiering. We zien dat hier niet altijd op in wordt gegaan. En dat is jammer. Door in het IHP zo volledig mogelijk te zijn, legt u een belangrijke basis voor een integrale aanpak.

U bent aan zet!  
Met deze IHP-Koerscheck helpen we u een stap verder bij de lokale verduurzamingsopgave van de schoolgebouwen. U kunt ervoor kiezen om zelf de check in te vullen. Liever doen wij dat voor u omdat we dan echt met u mee kunnen denken.   

 

Heeft u interesse in een onafhankelijke check?

Vraag hier een IHP-Koerscheck aan

Verdere ondersteuning met uw IHP?

IHP
Huisvesting
Verduurzaming

Ons team staat klaar voor uw vragen

Heeft u een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact Opnemen