Vraag een IHP-Koerscheck aan

Wilt u een objectieve check van uw Integrale Huisvestingsplan (IHP), zodat u weet of u met uw huidige IHP op koers bent? En wilt u aandachtspunten ontvangen waarop u kan sturen in de uitvoering? Vanuit het Scholen op Koers programma bieden wij een IHP-Koerscheck aan.

Tussen de huidige IHP’s is er veel verschil als het gaat om onderwerpen als duurzaamheid, ontwikkelperspectief, bredere huisvestingsopgave, Klimaatdoelstellingen 2030-2050, samenwerking, veranderende wet- en regelgeving, financiering. We zien dat hier niet altijd op in wordt gegaan. En dat is jammer. Door in het IHP zo volledig mogelijk te zijn, legt u een belangrijke basis voor een integrale aanpak.

U bent aan zet!  
Met deze IHP-Koerscheck helpen we u een stap verder bij de lokale verduurzamingsopgave van de schoolgebouwen. U kunt ervoor kiezen om zelf de check in te vullen. Liever doen wij dat voor u omdat we dan echt met u mee kunnen denken.   

 

Heeft u interesse in een onafhankelijke check?

Vraag hier een IHP-Koerscheck aan

Verdere ondersteuning met uw IHP?

IHP
Huisvesting
Verduurzaming

Ons team staat klaar voor jouw vragen

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen