Vraag een IHP-Koerscheck aan

Wil je een objectieve check van jouw Integrale Huisvestingsplan (IHP), zodat je weet of je met jouw huidige IHP op koers bent? En wil je aandachtspunten ontvangen waarop je kunt sturen in de uitvoering? Vanuit het Scholen op Koers programma bieden wij een IHP-Koerscheck aan.

Tussen de huidige IHP’s is er veel verschil als het gaat om onderwerpen als duurzaamheid, ontwikkelperspectief, bredere huisvestingsopgave, Klimaatdoelstellingen 2030-2050, samenwerking, veranderende wet- en regelgeving, financiering. We zien dat hier niet altijd op in wordt gegaan. En dat is jammer. Door in het IHP zo volledig mogelijk te zijn, leg je een belangrijke basis voor een integrale aanpak.

Het is aan jou!  
Met deze IHP-Koerscheck helpen we je een stap verder bij de lokale verduurzamingsopgave van de schoolgebouwen. Je kunt ervoor kiezen om zelf de check in te vullen. Liever doen wij dat voor jou omdat we dan echt met je mee kunnen denken.   

Heb jij interesse in een onafhankelijke check?

Vraag hier een IHP-Koerscheck aan

Verdere ondersteuning met uw IHP?

IHP
Huisvesting
Verduurzaming

Ons team staat klaar voor jouw vragen

Heb je een vraag naar aanleiding van een van onze kennisitems of programma's of heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen