Ondersteuning

Scholen op Koers ondersteunt schoolbesturen en gemeenten bij een gezamenlijke en planmatige aanpak van de brede verduurzamingsopgave in het onderwijs. Waarmee kunnen we je verder helpen?

Linker kolom

START-

BIJEENKOMST 

Om jouw gemeente en/of schoolbestuur te ondersteunen om samen aan de slag te gaan met verduurzaming van schoolgebouwen, organiseren we startbijeenkomsten op maat. Hierin brengen we de lokale situatie en de opgave naar de toekomst in kaart.

lees meer>>

Middelste kolom

VERDIEPINGS-

BIJEENKOMST 

Ben je al gestart en is er al inzicht in de opgave en het energieverbruik van de schoolgebouwen? Dan helpen wij graag bij de volgende stap. Zo werken we samen aan duurzame en gezonde schoolgebouwen in jouw portefeuille.

lees meer>>

Rechter kolom

ONDERSTEUNINGS-

GESPREK

Onze experts bieden onafhankelijke en deskundige ondersteuning bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van onderwijshuisvesting. Dit kan zowel op locatie als online.
 

lees meer>>

Linker kolom

Ontzorgingsprogramma provincies

Verschillende provincies hebben een programma voor kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren. Bekijk hier het aanbod van jouw provincie.

Lees meer

Middelste kolom

Scholen Besparen
Energie

Met dit programma ondersteunen we schoolbesturen actief en onafhankelijk bij het nemen van eenvoudige maatregelen om energie te besparen. 

lees meer>>

Rechter kolom

Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's

Tekst

De helpdesk

Heb je een inhoudelijke vraag? Wil je meer weten over onze ondersteuning of heb je een andere vraag voor een van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op of bel 085 - 1304036