Ondersteuning

Scholen op Koers ondersteunt schoolbesturen en gemeenten bij een gezamenlijke en planmatige aanpak van de brede verduurzamingsopgave in het onderwijs. Waarmee kunnen we je verder helpen?

Aan de slag met de integrale opgave voor het onderwijs?

Vanuit Scholen op Koers naar 2030 ondersteunen we schoolbesturen en gemeenten bij een gezamenlijke aanpak van de volledige kwaliteitsopgave van het onderwijs. Planmatig en slim aan de slag begint met het inzichtelijk maken van waar je staat met de scholen. We brengen samen de lokale situatie en de opgave naar de toekomst in kaart. We delen de landelijke ontwikkelingen en ondersteunen om lokaal écht stappen te zetten!

Onderstaande ondersteuning kan Ruimte-OK kosteloos aanbieden vanuit het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@ruimte-ok.nl of bel naar 085 - 1304036.

Linker kolom

START-

BIJEENKOMST 

Om jouw gemeente en/of schoolbestuur te ondersteunen om samen aan de slag te gaan met verduurzaming van schoolgebouwen, organiseren we startbijeenkomsten op maat. Hierin brengen we de lokale situatie en de opgave naar de toekomst in kaart.

lees meer>>

Rechter kolom

VERDIEPINGS-

BIJEENKOMST 

Ben je al gestart en is er al inzicht in de opgave en het energieverbruik van de schoolgebouwen? Dan helpen wij graag bij de volgende stap. Zo werken we samen aan duurzame en gezonde schoolgebouwen in jouw portefeuille.

lees meer>>

Linker kolom

ONDERSTEUNINGS-

GESPREK

Onze experts bieden onafhankelijke en deskundige ondersteuning bij het beantwoorden van alle vragen op het gebied van onderwijshuisvesting. Dit kan zowel op locatie als online.

lees meer>>

Rechter kolom

SCHOLEN BESPAREN

ENERGIE

Met dit programma ondersteunen we schoolbesturen actief en onafhankelijk bij het nemen van eenvoudige maatregelen om energie te besparen. 

lees meer>>

Rechter kolom

Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's

Tekst

De helpdesk

Heb je een inhoudelijke vraag? Wil je meer weten over onze ondersteuning of heb je een andere vraag voor een van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op of bel 085 - 1304036