Uw lokale opgave inzichtelijk?

Startbijeenkomst 

Om u, als gemeente en schoolbesturen te ondersteunen samen aan de slag te gaan met verduurzaming van schoolgebouwen, organiseren we startbijeenkomsten op maat. Hierin brengen we de regionale situatie en de opgave naar de toekomst in kaart. Ook vertalen we samen de landelijke opgave naar uw eigen route.

Tijdens deze bijeenkomst:

  • Nemen we u mee in de inhoud van de Routekaart verduurzaming onderwijs
  • Maken onze experts de vertaling van de landelijke opgave naar de lokale opgave 
  • Informeren we u over de beschikbare ondersteuning om lokaal stappen te zetten
  • Helpen we om op basis van de ambities uw eigen route uit te stippelen

Natuurlijk is er ook volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. De koers wordt enerzijds ingevuld door wat is opgelegd en anderzijds door de koers die u zelf bepaalt kijkend naar de individuele opgave en invulling. Dat maakt ieder traject weer anders. Wij organiseren en faciliteren deze startbijeenkomst en leveren na afloop een koersdocument op. Zo weet u waar u staat en waar u naar toe moet. 

Tot snel? 

Graag organiseren we deze startbijeenkomst ook voor u. Dit kan zowel op locatie als online. Heeft u interesse vul dan onderstaand formulier in.  
 

Als bovenstaande voor u nog te vroeg komt, maar u wilt wel in gesprek met een expert om helderheid te krijgen over een specifiek vraagstuk, nodig ons dan uit voor individuele ondersteuning door contact met ons op te nemen.

Wij hebben interesse in een startbijeenkomst