Afbeelding bij artikel
woensdag 20 september 2023
Body tekst

Leerkring Onderwijshuisvesting voor gemeenten

Ben jij binnen jouw gemeente verantwoordelijke voor onderwijshuisvesting? Loop jij dagelijks tegen vraagstukken aan, bijvoorbeeld op het gebied van strategisch beleid, voorzieningenplanning, verduurzaming, en bij de uitwerking van concrete projecten.

Onderwijshuisvesting is een complex en breed thema met een veelvoud aan onderwerpen. In deze (regionale) leerkring kun je in kleine groepen met collega-gemeenten sparren, kennis opdoen en relevante ervaringen uitwisselen. Waar loop jij dagelijks tegenaan bij de uitvoering van je functie en hoe gaan anderen om met deze vraagstukken? 

Kenniscentrum Ruimte-OK faciliteert de leerkring. Er is een expert van Ruimte-OK aanwezig en we delen de laatste ontwikkelingen. We zorgen dat er uitgebreid ruimte is voor het inbrengen van thema’s, casussen en het voeren van het gesprek met elkaar. 

  • Bijeenkomsten:
    De bijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats, waarvan 2 keer fysiek en 2 keer digitaal. 
    Kosten: 
    € 1.150,- excl. btw per jaar.

Wil jij eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar info@ruimte-ok.nl en we beantwoorden je vragen. 

Aanmelden

Naast de Leerkring Onderwijshuisvesting voor gemeenten, hebben we ook de Leerkring Onderwijshuisvesting voor gemeenten. Werk jij bij een school en houd je je bezig met onderwijshuisvesting? Lees meer over de leerkring voor scholen.